Branded Content

Vertel je boodschap

Word gezien

Bereik je doelgroep

Branded content is een zeer effectieve manier om media-aandacht voor je product of dienst te genereren buiten de reclameblokken om. Daarnaast is het zeer doeltreffend om zo je merkbekendheid te vergroten. Er zijn verschillende branded content mogelijkheden: van billboards tot volledig gesponsorde programma’s. Wil je op een effectieve wijze media-aandacht realiseren? Graag kijken wij samen naar de mogelijkheden om uw doelstellingen te behalen!

De mogelijkheden van branded content

Gebruiksmoment

De presentator gebruikt het product in de uitzending. Hierdoor komt je product op een natuurlijke manier in beeld.

Programma Item

Je wordt geïnterviewd over het product en/of dienst. Daarnaast kan er tijdens de uitzending een bezoek worden gebracht aan je bedrijf. Dit wordt verwerkt in een passend item binnen 1 van onze programma’s

Product placement

We laten je product op een zo functionele en natuurlijk mogelijke wijze deel uit maken van het decor. Het product of merk komt in beeld maar het wordt niet genoemd en er wordt geen aanvullende informatie gegeven.

Billboard / breakbumper

Je bedrijf of merk wordt als sponsor vermeld voor en na een programma. Billboards zijn een ideale manier om in korte tijd je naams- en merkbekendheid te vergroten. De campagne genereert snel een groot bereik, terwijl de kosten relatief laag zijn. Een breakbumper is ongeveer hetzelfde als een billboard, maar dan voor en na een commercial break.

Programma sponsoring

Ook kun je kiezen voor een ‘exclusieve programmasponsoring’, waarbij het programma als enige financiële participant ‘draagt’, of voor ‘joint programmasponsoring’. In het laatste geval draag je bij aan de financiering van het programma, samen met nog wat andere sponsoren.

Campagne

In deze vorm bedenken we samen met het merk of bedrijf een complete campagne uit waarin we de doelgroep bereiken en raken. Dit kan in overleg met onze creatieve producenten die al veel ervaring hebben in het ontwikkelen van formats.

Word gezien en onthouden door jouw doelgroep.

Neem contact met ons op