Contentmanagement

Gericht inzetten van video.

Maak gebruik van video

Eerst denken, dan uitvoeren

Contentstrategie

Samen met u gaan we kijken welke vorm van video het beste aansluit bij uw bedrijf. Dit onderzoeken we aan de hand van uw wensen en behoeften. We gaan kijken wat de doelstellingen van uw bedrijf zijn en welk format hier bijvoorbeeld het beste op aansluit, dit zodat we verschillende vormen van video kunnen afwegen. Alles is gericht op de door u vooraf opgestelde doelen. Waar we de juiste vragen stellen komen de duidelijkste antwoorden. Uiteindelijk is dit de basis in de samenwerking zodat we weten wat ons te doen staat!

Content die raakt

Content voor jouw doelgroep

Contentcreatie

Contentcreatie is uniek en niet letterlijk gekopieerd door andere creators. Content in het algemeen is tegenwoordig onmisbaar in elk succesvolle marketingstrategie. Wij gaan samen met jou als merk zijnde kijken welke content aansluit bij jouw online propositie. In navolging van een oriënterend gesprek bepalen we welke content we gaan inzetten. Dit kan een vorm van video zijn of een vorm van audio marketing.

Content plaatsen waar je doelgroep zit

Gebruik maken van een breed netwerk

Contentdistributie

Samen met jou gaan we kijken waar wij jouw content het beste kunnen plaatsen. Door ons brede netwerk van platformen en kanalen kunnen wij een breed aanbod bieden. We kunnen dit via deze partners bij jouw gewenste doelgroep onder de aandacht brengen. In ons eerdere contact hebben we al de doelstellingen en doelgroep segmentatie bepaald van jouw merk. Vervolgens gaan we kijken of dit bijvoorbeeld het beste op TV kan zijn of moeten we misschien tot denken aan een radiocommercial? Wij hebben korte lijntjes met bedrijven zoals Talpa Network en RTL Nederland. Door deze korte lijntjes kunnen wij mogelijkheden aanbieden voor jouw content die normaal niet toegankelijk zijn voor elk bedrijf.