Diensten

Bekijk hier onze diensten.

Diensten

Contentmanagement

Multichannel aanpak

Z-Works is specialist in het creëren, produceren en distribueren van content. Content betreft de inhoud van een communicatiekanaal. Content beperkt zich niet tot de inhoud van websites, maar betreft alle inhoud waarmee klanten waarde wordt geleverd over verschillende kanalen (multichannel) door middel van informatie en interactiviteit. Het heeft daarom relaties met veel verschillende vakgebieden, zoals marketing, communicatie en ICT.

[elfsight_click_to_call id=”1″]

Televisieformats

In samenwerking met Dutch Content Productions vertalen wij uw commerciële boodschap graag naar een televisie-item! Z-Works produceert meerdere televisieprogramma’s voor RTL Z & SBS6. Deze manier van branded content is een krachtige manier om uw commerciële boodschap op een redactionele wijze te laten zien aan uw doelgroep.

Drone Video

Geef uw bedrijfsvideo een nieuwe lading met een drone video! Onze drone kan op afstand bediend worden en hiermee kan direct live met de beelden worden meegekeken. Onze gecertificeerde dronepiloten helpen u graag verder.

Social Video

De vraag naar video content neemt toe. Online – en dan vooral op social media. Mensen hebben behoefte aan meer dan alleen ‘plaatjes kijken’. Daar zijn we ons bij Z-Works allang bewust van. Wij produceren video content dat scoort op social media en daarbuiten.

Bedrijfsfilms

Z-Works ontwikkelt, produceert en monteert uw bedrijfsfilm. De totstandkoming van deze video gaat volledig in samenspraak. Vertel het verhaal en de missie van uw organisatie niet in woorden, maar in video.

Documentaires

Heeft u een project, product, personeel of service waar u trots op bent en wilt delen met uw doelgroep? Je kan je merkwaarden natuurlijk steeds weer opnieuw vertellen aan nieuwe klanten, partners of financiers. Óf u kiest voor een krachtiger en efficiënter middel in te zetten, een documentaire! In een bedrijfsdocumentaire kunt u de tijd nemen om de kijker te laten zien voelen waar uw merk voor staat.

Promo video

Promotiefilms zijn zeer geschikt voor in bijvoorbeeld een reclameblok op televisie, als pre-roll op YouTube of als sponsored content op Facebook. Waar de vormen reportage en aftermovie meer richting branded content gaan, kunt met een promotiefilm uw boodschap persuasief communiceren. Kernachtig, doeltreffend en herhaaldelijk.

Kom met
ons in
contact

Menu

Disclaimer

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

KVK: 70100039
BTW: NL858141292B01

Contact

Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam
085 079 7300
publieksservice@z-works.nl

© 2021 Z-Works. All rights reserved
Website made with by BrightQontent