Formats

Bekijk hier welke formats wij uitzenden op tv.

Format

Op de Zaak

Zakelijke succesverhalen

In ‘Op de Zaak’ worden bedrijven vertoond die hun succesverhalen met ons delen. Aan de hand van onze meetbare factoren zien wij op welk vlak deze bedrijven het meest gericht zijn. Dat kunnen: Team, Duurzaamheid, Samenwerking, Regelgeving, Innovatie en Maatschappij zijn. Na de uitleg van ‘Op de Zaak’ neemt de presentatrice ons mee in het onderwerp van de betreffende week, waar zij een korte uitleg geeft over de sector.

Elke zondag om 13:00 uur / Herhaling elke zaterdag om 13:30 uur

[elfsight_click_to_call id=”1″]

Ga naar de programma website
Format

Onderweg naar de Regio

Elke aflevering een andere regio

In het nieuwe RTL 4 programma “Onderweg naar de Regio” gaan wij langs alle regio’s die ons land kent en praten wij over het ondernemerschap! Terwijl wij deze unieke locaties laten zien, vertellen onze presentator & presentatrice aan elkaar waar ze zijn geweest, wat ze hebben gezien en meegemaakt. Wat leeft er in deze regio en wat zijn de leuke feitjes of weetjes?

Elke zondag om 15:30 met een herhaling op zaterdag om 13:30 bij RTL 4!

Ga naar de programma website
Format

Holland van Boven

Nederland vanuit een ander perspectief

Holland van Boven vliegt over heel Nederland en strijkt iedere week neer in een andere provincie. We ontmoeten mensen en vertellen hun verhaal en wat Nederland te bieden heeft. Wat is er te doen , hoe is het om er te wonen en te werken. Een kinderdagverblijf of een dierenkliniek met een nieuwe behandeling of de historische haven van Enkhuizen. Gepassioneerde ondernemers met een pannenkoekenhuis in de duinen of een unieke rondvaart in de grachten. We willen dat u met plezier kijkt en bedenkt waar u in het weekend eens naartoe moet in ons mooie land.

Ga naar de programma website
Format

How it’s Done

Inspirerende ondernemersverhalen

Een halfuur inspirerende ondernemersverhalen over specifieke beroepsgroepen en sectoren. De kijker wordt meegenomen in de verschillende ontwikkelingen, noviteiten en kansen bij de vele branches in de ondernemerswereld

How it’s Done kiest ervoor om zowel de bekende als de onbekendere (niche)markten onder de aandacht te brengen van het grote publiek. De veelzijdigheid, kennis, ervaring en de nooit aflatende drive om succesvol te willen ondernemen is de kern van onze boodschap.

Ga naar de programma website
Format

De Barometer

Zakelijke succesverhalen

In De Barometer worden succesverhalen van ondernemers gedeeld. We volgen ondernemers die de ins en outs van hun bedrijf met ons delen. Samen met presentatrice Eva van den Dam worden bedrijven geanalyseerd aan de hand van onze eigen Barometer.

Iedere week ligt de focus op een andere branche binnen de ondernemerswereld. Welke factoren bieden het bedrijf kansen en zorgen voor groei? Elke aflevering een ander thema met andere succesverhalen. De Barometer is elke zondag om 17:30 uur te zien bij RTL-Z en De Barometer Plus elke zondag om 10:00 uur bij RTL-Z.

Ga naar de programma website
Format

Dit is Holland

Op zoek naar passievolle verhalen!

In ‘Dit is Holland’ reizen we stad en land af op zoek naar passievolle verhalen uit ondernemend Nederland. We zien en horen persoonlijke verhalen, ontdekken bijzondere achtergronden en krijgen een uniek kijkje achter de schermen. Want wat is Holland precies en wie zitten er achter al onze dagelijkse producten en goederen?

Ga naar de programma website
Format

Op de Camping

In het nieuwe campingprogramma van SBS6 gaan de presentator en zijn camerateam kamperen.

Acht weken lang volgen we het team op weg naar campings in Nederland en België. Ze worden hier ontvangen door de campingeigenaar die leuke en soms ook spraakmakende activiteiten voor de presentator en zijn team gepland heeft. Van stormbanen tot levend tafelvoetbal en mountainbikeritten.. Van een chique drie gangendiner tot aan een Hollandse feestavond met barbecue. Naast het kampeeravontuur is er elke aflevering aandacht voor kampeerinnovaties, gadgets en tips voor op en rond de camping.

Ga naar de programma website

Wij brengen met drive en creativiteit uw bedrijf, boodschap en passie in beeld.

Wij produceren voor